Dragi biciklisti
DOBRODOŠLI U GREEN BIRD
Green bird je mali biznis sa velikom idejom. Kroz “Green bird” vjerujemo da doprinos višoj svrsi treba biti umiješan u sve naše aktivnosti, takođe i u biznisu. Mi vjerujemo da je biciklistički turizam dobar za našu okolinu, kao i za naše zdravlje. Ne samo to, biciklisti odlično znaju – ovakva iskustva ne možeš imati u autobusu ili automobilu. Aktivna putovanja su uvijek odličan način da se autentičnije povežete sa lokacijom.

Ovo je lokalni biznis i mi radimo isključivo sa lokalcima, pokušavajući na taj način da doprinesemo čitavoj zajednici. Mi jedemo hranu sa naših polja i pijemo vino iz naše zemlje. Ono što mi dobijamo, dobićete i vi takođe! Naše bike ture su kombinacija aktivnosti, atrakcija, lokalne hrane I vina, istorije i kulture!
Pogledajte

NAŠE GREEN BIRD TURE
Šta čini
NAŠE TURE TAKO NEVJEROVATNIM?
Lokalni vodiči
Sve naše ture posjeduju vodiče koji će vam dati najbolje moguće informacije i iskustvo u Crnoj Gori. Naši vodiči su uvijek tu za vas da vam odgovore na svako moguće pitanje, i daće sve od sebe da vas upoznaju sa istorijom i kulturom Crne Gore u toku vožnje.
Lokalna hrana
Ne možemo vam dopustiti da se provozate kroz prelijepu zemlju Crne Gore sa praznim stomakom. Imajući to na umu, jedina stvar o kojoj ćete imati da brinete jeste da ne jedete previše, zato što ćete ubrzo shvatiti da je lokalnoj hrani teško odoljeti.
Lokalna vina
Ne možete posjetiti Crnu goru i ne otići u naše lokalne vinarije. Postaraćemo se da vam omogućimo da isprobate najkvalitetnija vina koja se prave u Crnoj Gori.
Vozilo Podrške
Čitavim putem tokom naših tura, imaćete obezbijeđeno vozilo podrške iza nas u slučaju bilo kog tehničkog problema ili povrede, tako da se sa nama možete osjećati potpuno sigurnim. Sa nama, nema razloga za brigu!
Dopustite nam da vam pokažemo
FOTOGRAFIJE SA NAŠIH TURA
Pratite nas na
DRUŠTVENIM MREŽAMA

F A C E B O O K
Lajkujte našu Facebook stranicu za sve novosti i informacije.

I N S T A G R A M
Pratite nas na instagramu za najljepši Green bird foto i video sadržaj.
Pretplati se i nikad ne propusti…
Kontakt
Bukiraj turu
O nama
Instagram
Facebook
Uslovi
Adresa: Bul. Svetog Petra Cetinjskog 79
Br. telefona: +3/82 69 27 77 49
E-mail: greenbirdmontenegro@gmail.com